Πάγκος πωλήσεων- προώθησης προϊόντων ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
Πάγκος πωλήσεων Σαντορίνη
Πάγκος πωλήσεων Σαντορίνη σχήματος παραλληλόγραμμου. Μοντέρνος σχεδιασμός με περιμετρική εσοχή στην εξωτερική πλευρά του πάγκου, που μπορεί να τοποθετηθεί κρυφός φωτισμός led. Ο πωλητής στη μέση του πάγκου μπορεί να είναι κατασκευασμένος από ραφιέρα SpaceWall, Slim ή Axon
Στο εσωτερικό μέρος του πάγκου τοποθετούνται συρόμενες επιφάνειες για πύργο, εκτυπωτή και πληκτρολόγιο, συρτάρια με πόμολο μπάρα καθώς επίσης και ράφια με δυνατότητα αλλαγής θέσης καθ’ ύψος. Ο πάγκος είναι κατασκευασμένος από μελαμίνη Egger.
Ενδεικτική διάσταση πάγκου με 2 θέσεις εργασίας: 220*70εκ
Ενδεικτική διάσταση πάγκου με 1 θέση εργασίας: 70*70εκ
* Όλος ο απαραίτητος εξοπλισμός σχεδιάζεται και κατασκευάζεται στις εγκαταστάσεις μας. Αυτό σας εξασφαλίζει τη δυνατότητα να επιλέξετε εσείς οποιαδήποτε διάσταση και χρώμα ταιριάζει στο χώρο σας.