Η Εταιρεία μας

2004

Μια μικρή ομάδα εμπνευσμένων ανθρώπων, με επικεφαλής τον Γιάννη Κουτσιούκο, ξεκίνησε να κατασκευάζει έπιπλα φαρμακείων. Έτσι δημιουργήθηκε η ραχοκοκαλιά της εταιρείας Medonshelf που συστάθηκε ένα χρόνο αργότερα. Καταλυτικό ρόλο στην εξέλιξή της έπαιξε η συνεργασία της με τον αρχιτέκτονα Ανέστη Τσαβλακίδη, ο οποίος σχετιζόταν άμεσα με το χώρο. Στην πορεία, η εταιρεία εξελίχθηκε προσθέτοντας μια σειρά νέων προϊόντων και υπηρεσιών, ανάμεσά τους και η ανακαίνιση φαρμακείων και καταστημάτων οπτικών.

Σήμερα

Σήμερα, και με εκατοντάδες ικανοποιημένους πελάτες, συνεχίζουμε να καλύπτουμε τις δικές σας ανάγκες με υπευθυνότητα και έμφαση στην ποιότητα. Με δυναμικούς, νέους ανθρώπους επικεφαλής, επενδύουμε σε εγκαταστάσεις και τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα επεξεργασίας ξύλου, πολυπροπυλενίου, ακρυλικών πλαστικών, αλουμινίου και μετάλλων. Με έδρα στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη, είμαστε από τις λίγες κατασκευαστικές εταιρείες με εξειδίκευση στο Ελληνικό φαρμακείο και διαθέτουμε μια ολοκληρωμένη, καθετοποιημένη μονάδα με έμπειρους τεχνίτες και σχεδιαστικό τμήμα που οι ιδέες του θα αναδείξουν το φαρμακείο σας. Παράλληλα, εφαρμόζουμε διεθνείς προδιαγραφές για τη μείωση εκπομπής ρύπων, συμβάλλοντας έτσι στην προστασία του περιβάλλοντος.

 

 

 

Παραγωγή 


Όλη η παραγωγή των επίπλων γίνεται στο εργαστήριό μας στον Αγ. Ι. Ρέντη. Έμπειροι τεχνίτες κατασκευάζουν και τοποθετούν τον εξοπλισμό του φαρμακείου σας. Το εργαστήριο μας είναι εξοπλισμένο με σύγχρονα μηχανήματα για την επεξεργασία ξύλου, πολυπροπυλενίου , ακρυλικών πλαστικών , αλουμινίου , μετάλλων.