Κατηγορίες

Moll S9

Moll S9

Η καρέκλα S9 ταιριάζει σε οποιοδήποτε σώμα - είτε παιδί είτε ενήλικος, είτε πρόκειται για μια μικρή γυναίκα είτε για έναν ψηλό άνδρα. Η σχεδίαση περιστρεφόμενης καρέκλας S9 έχει ένα εύρος ρύθμισης μεγέθους, το οποίο καθιστά την καρέκλα ιδανική λύση καθίσματος για οποιοδήποτε ύψος. Αυτό επιτυγχάνεται με την απρόσκοπτη ρύθμιση του ύψους του καθίσματος και του βάθους του καθίσματος σε δύο διαστάσεις ύψους ή βάθους. Αυτό κάνει το Moll S9 μια καρέκλα που είναι τόσο κατάλληλη για παιδιά όσο και για ενήλικες. Με τη ρύθμιση του μεγέθους, προσαρμόζεται αυτόματα στο βάρος του κατόχου του.

  • Η ρύθμιση ύψους καθίσματος μεταβάλλεται απεριόριστα μέσω ενός ελατηρίου αερίου. Έτσι είναι κατάλληλο για μεγέθη σώματος από 100 έως 200 cm. Το ύψος του καθίσματος μπορεί να ρυθμιστεί ανάλογα με τη βασική θέση από 34 (46) cm έως 45 (57) cm.
  • Το βάθος του καθίσματος μπορεί να ρυθμιστεί με τη χρήση μοχλού κάτω από το κάθισμα. Η επιλογή περιστροφής του καθίσματος επιτρέπει τη ρύθμιση εύρους από 32 έως 45 cm.
  • Μέσω ενός χειροτροχού για την τοποθέτηση της στήλης περιστροφής στη βάση, η οποία μπορεί εύκολα να λυθεί, μπορείτε να αλλάξετε το βασικό ύψος του στοιχείου καθίσματος κατά 10 εκατοστά σε ύψος.

 

 

Οι καθημερινές καρέκλες σας αναγκάζουν να καθίσετε σταθερά και να πιέσετε τη στάση σώματος. Οι μύες μας χρειάζονται κίνηση. Η έξυπνη τεχνολογία επιτρέπει και κινεί τις κινήσεις προς τα εμπρός, προς τα πίσω και προς τα πλάγια και μετατρέπει ακόμη και την παραμικρή μετατόπιση βάρους σε κίνηση. Η έννοια της σύγχρονης κίνησης επιτρέπει μια περιστροφή της πυέλου με την οποία σταθεροποιείται η σπονδυλική στήλη. Αυτή η μορφή κινούμενων καθισμάτων διεγείρει τους μυς, διεγείρει τον μεταβολισμό και αποτρέπει αποτελεσματικά τον πόνο στην πλάτη.

 

                     

 

 

 

Η πλευρική λειτουργία ταλάντωσης διατηρεί την λεκάνη σε κίνηση και αποτρέπει αποτελεσματικά τη στατική κάθιση. Η πλευρική κλίση των καθισμάτων φτάνει το μέγιστο περίπου 5 μοίρες και στις δύο κατευθύνσεις. Ανάλογα με τη θέση του καθίσματος (εμπρός ή πίσω), η κινητικότητα έχει διαφορετική αντοχή, έτσι προσαρμόζεται στο βάρος διαφόρων μεγεθών ανθρώπων.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             

Η πλάτη του λικνίσματος ακολουθεί το σώμα, προσκαλεί τον χρήστη να κλίνει και παρέχει σταθερότητα. Το S9 διεγείρει ακόμα και την πλάγια καθιστή θέση. Η αντίθλιψη του ερεισινώτου μπορεί να ελεγχθεί μεμονωμένα από μια γρήγορη ρύθμιση με λίγες μόνο στροφές. Ο τροχός ρύθμισης είναι εύκολος να επιτευχθεί κάτω από το στοιχείο καθίσματος.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             

Η κλίση του καθίσματος είναι εξαιρετικά σημαντική για τη βέλτιστη στάση του καθίσματος στο τραπέζι. Η μετακινούμενη επιφάνεια καθίσματος εξασφαλίζει τη σωστή γωνία καθισμάτων - τόσο όταν κλίνει προς τα εμπρός όσο και στρέφεται προς τα πίσω. Η κινητικότητα του καθίσματος ρυθμίζεται αυτομάτως, ανάλογα με τη θέση του στηρίγματος του καθίσματος. Με τον τρόπο αυτό, προσαρμόζεται ασταμάτητα στην ατομική άνεση διαφορετικών μεγεθών ανθρώπων. Καθιστικό από περίπου 4 μοίρες προς τα πίσω έως 7 μοίρες προς τα εμπρός.

 

 

Ποιότητα σε κάθε λεπτομέρεια

Η δεξιοτεχνία συναντά την εργονομία, τις τέλειες ραφές του S9 και τις ταπετσαρίες μαξιλαριών   καθισμάτων πολλαπλών ζωνών. Υψηλής ποιότητας σχεδιασμός στη Γερμανία.

Αστέρι βάση και σχεδίαση τροχίσκους

Οι διπλοί τροχοί με πέδη είναι τόσο ασφαλείς όσο είναι κομψοί. Είναι φρένο που εξαρτάται από το φορτίο και είναι κατάλληλο για σκληρά και μαλακά καλύμματα δαπέδου. Η επίστρωση πολυουρεθάνης στην επιφάνεια που τρέχει καθιστά πολύ ανθεκτικά.

Πολυστρωματικό μαξιλάρι καθίσματος

Το πολυζωνικό μαξιλάρι καθίσματος αποτελείται από περιοχές με διαφορετικούς βαθμούς σκληρότητας.     

Απόδοση χώρου

Στο διαμέρισμα κάτω από το κάθισμα, ένα εγχειρίδιο χρήσης, το κλειδί συναρμολόγησης και άλλα μικρά αντικείμενα έχουν ένα ασφαλές σπίτι.

 

Άγκιστρο τσαντών

Ο γάντζος της τσάντας, με τη λειτουργία push-to-open, βοηθά να κρατήσει τα πράγματα τακτοποιημένα.

 

 

Σχεδιασμός περιστρεφόμενης καρέκλας με πενταπλή βάση

Διαστάσεις:

Πλάτος 40 cm 
Βάθος 47 cm 
Ύψος 34-57 cm 
Βάρος 22,5 kg

Προσαρμοστικότητα:

Ρύθμιση ύψους
Ρύθμιση βάθους 
Ρύθμιση πλάτης καθίσματος

Χαρακτηριστικά:

Φορτίο σχεδιασμού πεντάπλευρων 
ποδιών μέχρι 100 kg Χρώμα πλαισίου λευκό 

Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτή την κατηγορία.