Κατηγορίες

Flexlight

Flexlight

Moll Flexlight είναι λεπτό και εξαιρετικά ευέλικτο. Οι ενσωματωμένες λυχνίες LED λούζουν την επιφάνεια εργασίας σε ένα ευχάριστο, ζεστό λευκό φως. Αυτό σημαίνει ότι ο χρήστης μπορεί να διαβάσει, να γράψει, να σχεδιάσει ή να βάψει χωρίς λάμψη, ενώ η έλλειψη τρεμούλας προστατεύει επίσης τα μάτια του.

 

 

 

 

Το moll συνδυάζει αυτή τη δροσερή εμφάνιση με υλικά υψηλής τεχνολογίας και υψηλής ποιότητας.

Στοχεύσετε το φως ακριβώς εκεί που χρειάζεται και διώξτε την ενοχλητική σκιά. Η φωτεινότητα μπορεί επίσης να ρυθμιστεί όπως επιθυμείτε. Η λειτουργία dimmer δημιουργεί επίσης μια ευχάριστη ατμόσφαιρα και μακριά από το γραφείο.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το πόδι σφιγκτήρα συγκρατεί το Flexlight με ασφάλεια στην επιφάνεια εργασίας χωρίς πολύ χώρο, ακόμα και όταν η επιφάνεια εργασίας είναι κεκλιμένη (για πάχος πίνακα από 13 έως 23 mm). Με αυτόν τον τρόπο, η λυχνία γραφείου Flexlight μπορεί να συνδεθεί οπουδήποτε - οι άνθρωποι αριστερά και δεξιόστροφα γράφουν πάντα σκιά χωρίς. Το Flexlight είναι το πρώτο φως για  γραφεία που προσφέρει κάτι ακόμα και όταν είναι απενεργοποιημένο. Tα κινητά τηλέφωνα και άλλα αντικείμενα μπορούν να φορτιστούν μέσω της διπλής θύρας USB στη βάση σφιγκτήρα. Ένα κουμπί αισθητήρα επιτρέπει τη συνεχή μείωση του φωτισμού από 100% σε 5% χωρίς τρεμόπαιγμα.

Το φως LED είναι μια πραγματική εξοικονόμηση ενέργειας: Εξοικονομεί 85 τοις εκατό της ενέργειας σε σύγκριση με έναν λαμπτήρα 60-watt.

Κουμπί λειτουργίας και κουμπί αισθητήρα. 

40 λυχνίες LED με λειτουργία dimming και ομοιόμορφο φωτισμό ανάλογα με τις ανάγκες.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ο διακόπτης στην κεφαλή του φωτός δεν είναι μόνο για την ενεργοποίηση και απενεργοποίηση, αλλά είναι επίσης ένα έξυπνο στοιχείο ελέγχου. Το κουμπί διακόπτης αλλάζει χρώμα με ένα άγγιγμα και είναι κατάλληλο ως νυχτερινό φως όταν η κύρια λυχνία είναι σβηστή (κατόπιν αιτήματος, αυτή η λειτουργία μπορεί να απενεργοποιηθεί). Έτσι, το φως γραφείου γίνεται ένα νυχτερινό φως που μπορεί να αλλάξει όπως και όταν το επιθυμείτε.

 

 

 

 

 

 

Ονομαστική φωτεινή ροή : 690 lumens

Ονομαστική ισχύς: 10 W

Ονομαστική διάρκεια ζωής: 25.000 ώρες

Τύπος : Λαμπτήρας χαμηλής ενέργειας

Τεχνολογία: Λυχνίες LED

Ενεργειακή απόδοση: A - A ++

Κύκλοι αλλαγής: 100.000

Θερμοκρασία χρώματος: 3.500 K

Χρόνος προθέρμανσης: άμεση ανάφλεξη

Έλεγχος φωτισμού: Ενσωματωμένη λειτουργία dimmer

Διαστάσεις: Κεφαλή λάμπας 15 × 5 cm

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτή την κατηγορία.